Ти си Тук: Начало Новини НОВИНИ ЗА АВТОЧАСТИ Кражбите на коли убиват Автоморгите. Четири крадени автомобила и множество авточасти иззети в гр.Перник

Авточасти втора употреба "СТОП". Онлайн продажби в цяла България.

Кражбите на коли убиват Автоморгите. Четири крадени автомобила и множество авточасти иззети в гр.Перник

Е-мейл Печат ПДФ
Размер на Шрифта По-голям По-малък

spets-aktsii-sreshtu-avtodjambaziteЕдно е сигурно, кражбите на коли и продаването на частите убиват бизнеса на автоморгите. И когато една държава изисква всевъзможни данъци и такси на легалните автоморги трябва да ги защитава и недопуска тези престъпления да се случват, защото влияят негативно на бизнеса им. Този път полицията са си свършили работата, разкрили са четири крадени автомобила и множество авточасти, които са иззети в Перник при акция на полицията, съобщиха от МВР.

Разследването започнало след като столични криминалисти задържали двама мъже на 36 години с краден автомобил. При опит да бъдат спрени, те не се подчинили и ударили един от служебните автомобили. След кратко преследване бегълците са задържани в района на кв. "Княжево". Служители от Главна дирекция „Национална полиция“, СДВР и ОД на МВР – Перник претърсили „автоморга” в частен имот, ползван от 36-годишен мъж. Намерени и иззети са четири крадени автомобила, множество двигатели, скоростни кутии и блокове от двигатели със следи от заличаване на идентификационните номера, както и седем скоростни кутии с налични на тях стикери. Произходът на намерените автомобилни възли и детайли е в процес на изясняване.
По случая е започнато досъдебно производство и следствените действия продължават под надзора на Районна прокуратура – Перник.

 

АВТОЧАСТИ


| Начало | За Реклама | За Контакти | Карта на сайта |